Hubel Magyar-Belga Kft

HUBELKAM
Speciális TEMPEST Kamra
NATO SDIP-27 Level A


Cégünk 2010-es fejlesztéseinek egyike a HUBELKAM, mely egy speciális TEMPEST kamra, SDIP-27 Level A minősítéssel.

A termék kifejlesztését, a TEMPEST Rack szekrények és TÜK helységek iránti igények inspirálták. Célunk, egy olyan eszköz kifejlesztése,- mely ötvözi a TEMPEST  és egyéb biztonságtechnikai megoldásokat,- amely képes megfelelni a lehető legnagyobb elvárásoknak , amely gazdaságos beruházást jelent azáltal, hogy nagy alapterületű TEMPEST védelmet biztosít. ejlesztősünk során, nagy jelentőséget tulajdonítunk annak is, hogy a terméket a tervezéstől a kivitelezésig magyarországi szakemberek végzik
Rövid ismertető:
A HUBELKAM egy moduláris felépítésű kamra. Felépítése igen egyszerű, mivel a panelek egymáshoz való illesztésével (természetesen a megfelelő szigetelésről gondoskodva) kapjuk a kész terméket. Ezen egyszerű elgondolás alapján, a kamra célpontba való kiépítése igen rövid időt vesz igénybe. A panelek légmentesen záródóan kapcsolódnak a vázhoz, ennek érdekében minőségi tömítéseket és GASCAT-eket alkalmazunk. A HUBELKAM falán légbeömlő nyílások találhatóak, mindez természetesen a TEMPEST igények miatt megfelelően levédve. A belső elektromos ellátás szűrökkel láttuk el. Az ajtó alapanyaga megegyezik a falakéval (panelek), a biztonságos záródást, mechanikus zárszerkezet biztosítja.

 
 

Csakis a legjobbat


Termékünk teljes mértékben Magyar származású.

 

MINŐSÉG

Több, mint 20 éves szakmai tapasztalat, kiválóan képzett mérnöki csoport.

 

TEMPEST

Termékünk a legmagasabb TEMPEST minősítéssel rendelkezik.

A tervezési és gyártási folyamatokat egyaránt Magyar mérnökök és szakemberek végzik, természetesen Magyarországon. A kiváló minőség mell a maximális teljes körű Magyarországi garanciát biztosítjuk, melyet akár az ügyfél kérésére meghosszabbítunk.   A legmagasabb minőségi elvárásoknak is eleget tesz termékünk. A tesztelési, illetve mérési eljárásokat a legmodernebb mérő műszerekkel végezzük el. Egyedülállóan Cégünk az egyetlen Magyar TEMPEST gyártó és kivitelező vállalat   NATO SDIP-27 Level A. Ez a minősítés a legmagasabb adatbiztonságot megvalósító eszközök „névjegye”. Termékünk, minimum 80-100 dB EMC csillapítással bír, továbbá fizikai gátlórendszere a Level A minősítés előírásainak megfelelően elzárhatóvá teszi a benne található hardver elemeket.
               

HANGTOMPÍTÁS

Ha egy csendes környezetre van szüksége, csakis a HUBELKAM jöhet számításba

 

MÉRET

… tény, hogy a méret a lényeg…

 

ANYAG

A kiváló termék előállításához csakis kiváló alapanyag a felhasználható.

Speciális TEMPEST kamránk nemcsak az EMC árnyékolásról gondoskodik, de a külső zajoktól is mentesít. Alapkiépítésben minimum 40-50 dB hangcsillapítással rendelkezik termékünk, mely érték opcionálisan növelhető.   A moduláris szerkezetnek köszönhetően TEMPEST kamránk igény szerinti méretezése igen egyszerű. A panel elemek egymáshoz kapcsolásával hozzuk létre a falazatot. Alapkivitelben a vásárló 4m2 - 20m2 alapterületű kamraméretet választhat. Ez a méret a legtöbb esetben bőven kielégít minden igényt.   A speciálisan kezelt fémötvözeteket gondos vizsgálat után használjuk fel. A tökéletes végtermék elérésének érdekében, a gyártási munkafolyamatok alatt a készülék elemei többszöri bevizsgálásnak vannak kitéve, majd az első összeszereléskor történő mérési eredményeket dokumentáljuk és minősítjük a kamrát.

 

 
Copyright © 2009-2010 Hubel Magyar-Belga Kft. Minden jog fenntartva.