Hubel Magyar-Belga Kft

Promóció

A Hubel Magyar - Belga Kft. már több mint 6 éve látja el a világ legjelentősebb TEMPEST gyártóinak Magyarországi, kizárólagos képviseletét. A forgalmazott termékek felölelik a számítástechnika teljes vertikumát az asztai PC-től, a rugged notebook-on át a Rack szekrényekig. 2006-tól megkezdtük bizonyos TEMPEST termékek magyarországi gyártását is, hogy a termékek megfelelhessenek a nemzeti titokvédelemnek is.

 

HAMAROSAN MEGÉRKEZNEK 2016 LEGÚJABB TEMPEST ESZKÖZEI, MELYEK NEMCSAK A LEGMAGASABB BIZTONSÁGI KÖVETELMÉNYEKNEK FELELNEK MEG, DE A LETISZTULT FORMATERVEZÉSNEK ÉS A MINIMALISTA DESIGN-NAK KÖSZÖNHETŐEN, BÁRMELY TÜK HELYSÉGNEK DÍSZÉVÉ VÁLHAT.
A 2016 -ES SZÉRIA SZÁMOS ÚJÍTÁSAI KÖZZÉ TAROZIK A LEGMODERNEBB HARDVERFELSZERELTSÉG, A MAGASABB HATÁSFOKÚ SZELLŐZŐRENDSZER, KOMPAKTABB, HELYTAKARÉKOS KIALAKÍTÁS. MINDEMELLETT AZ IDEI ÉV TERMÉKEI, NEMCSAK HOGY MAGASABB HATÁSFOKKAL LÁTJÁK EL INFORMATIKAI FELADATOKAT, MINDEZT ENERGIATAKARÉKOS MÓDON…


 

 
CÉGÜNK RENDELKEZÜNK MINŐSÍTETT TERVEZŐI-,GYÁRTÓI-, EXPOR-IMPORT ÉS CERTIFICATION HOSSZABBÍTÁSI ÉS KÜLFÖLDI PARTNERÜNK ÁLTAL DEKLARÁLT HAZAI SZERVIZ ENGEDÉLYEKKEL A HOZZÁ SZÜKSÉGES TEMPEST MÉRŐ ESZKÖZÖKKEL, MÉRŐKABINNAL ÉS AZOKKAL A NEMZETKÖZI- ÉS NEMZETI OKMÁNYOKKAL, MELYEK A GYÁRTÁSHOZ ÉS MÉRÉSHEZ SZÜKSÉGESEK. VALAMENNYI MUNKATÁRSUNK „C” ÉS „B” NB. MINŐSÍTÉSSEL-, CÉGÜNK NEMZETI-, NATO-, AKKREDITÁCIÓVAL IS RENDELKEZIK.




 


 

 

MI IS AZ A TEMPEST?
A TEMPEST KEZDETBEN EGY VIZSGÁLAT FEDŐNEVE VOLT, AMELY SORÁN A KÜLÖNBÖZŐ ELEKTRONIKAI ADATFELDOLGOZÓ EGYSÉGEK KISUGÁRZÁSÁT ELEMEZTÉK. MEGÁLLAPÍTOTTÁK, HOGY MINDEN EGY ELEKTRONIKAI BERENDEZÉS KIBOCSÁT REZGÉSEKET, AMELYEKET ELFOGVA, ÉS KÜLÖNBÖZŐ ELJÁRÁSOKNAK ALÁVETVE, AZ ADATOK KINYERHETŐEK.

 
Megállapították, hogy a kisugárzás lehet akusztikus, elektromos vagy mágneses, és az adatok visszanyerhetősége miatt, fontos nemzetbiztonsági tényezőkén lett elkönyvelve ezen fizikai tény.(bizonyos rendszereknél akár fény kisugárzás is lehetséges)  A laboratóriumi tesztek bebizonyították, hogy a tökéletes információ védelmet, csak a fizikai közeg átalakítása, valamint a háttérzaj létrehozásával érhetik el. A vizsgálatok szerint, az e.g. hullámok sokszorosításával, minél több „fals” rezgésé mesterséges indukálásával már szinte lehetetlen az adatvisszafejtés, amennyiben ehhez pedig egy megfelelő árnyékoló környezet társul, a belső visszhang miatt lehetetlenné válik a dekódolás. Fontos tudnunk, hogy ez a jelenség nem sugárzás, hanem kisugárzás. Tehát az információáramlás, - a feldolgozás során az elektronikai vagy mechanikai berendezések által keltett hullámok.

A TEMPEST jelzést gyakran használják, illetve említik úgy hogy Kisugárzás Biztonság vagy Biztonságos Sugárzás. A TEMPEST kezdetét a 60’as és korai 70’ es évekre vezethetjük vissza, amikor is az NSA fedőnévként használta, a különböző elektronikai berendezések által kibocsátott jelek elfogására, és azokból való értelmezhető adatvisszafejtésre tett kísérleteire. Kezdetben ezek a távközlési berendezésekre irányultak, már azonban igen kiszélesedett ezen adatvédelmi technológia alkalmazása.

 

Cégünkről Szolgáltatásaink Elérhetőségek Partnereink Dokumentumok Árnyékolás technika Stanley Sargent & Greenleaf Rugged Tempest Detektor Aqeri termékek Spec. Szoftverek

 
Copyright © 2009-2010 Hubel Magyar-Belga Kft. Minden jog fenntartva.