Hubel Magyar-Belga Kft

1851 óta mi diktáljuk a kombinációs zárak szabványait. James Sargent ebben az évben találta fel a világ első sikeres, kulccsal állítható kombinációs zárát. Sargent zára az abban az időben valaha is látott zárak egyikére sem hasonlított, és hamarosan a páncélszekrénygyártók és az Egyesült Államok Pénzügyminisztériumának kedvence lett. 1865-ben Halbert Greenleaf is csatlakozott Sargenthez, aki egykor munkaadója volt a Yale & Greenleaf Lock Company-nál. Ők ketten további forradalmi változásokat vezettek be ezen a területen. Ezt a majd másfél évszázados hagyományt mi visszük tovább, amit olyan áttörések fémjeleznek, mint az első időzár, amelyet egy bank páncéltermének ajtaján helyeztek el és az első késleltetett nyitású kombinációs zár.
 
A világon a mi záraink a legelterjedtebbek : Senki és sehol nem épített be annyi zárat a kormányok, üzleti vállalkozások és pénzintézetek páncélszekrényeibe, páncéltermeibe és trezorjaiba, mint a Sargent & Greenleaf. A különleges biztonsági berendezések terén is piacvezetőként ismernek el bennünket. Bármikor találkozik velünk, hosszú idők kivételes teljesítményére alapozott megbízhatóságra fog lelni.

 
James Sargent készített elsőként időzáras széfzárat. Ez még 1874-ben történt, és a Sargent & Greenleaf azóta is nagyon komolyan fejleszti időzárait. Ezek az eszközök bizonyítottan távol tartják a fegyveres rablókat, ez Jessie James -a híres bandita- óta köztudott. A Sargent & Greenleaf mechanikus és elektronikus időzárakat is kínál, és majdnem mindegyik elektronikus széfzára is fel van ruházva ezzel a tulajdonsággal. Kis széfektől kezdve egészen az óriás trezorokig a Sargent & Greenleaf rendelkezik az Önnek megfelelő időzárral.
 Elektronikus széfzárak: A páncélszekrények biztonságát a technológiai fejődés élenjáró területének tekintjük. Mivel Ön és értékei biztonságának megőrzése napról napra bonyolultabb, a Sargent & Greenleaf elkötelezetten dolgozik a legkorszerűbb elektronikai és technikai vívmányok felhasználásával az Ön értékeinek megóvása érdekében. A Comptronic típuscsalád elektronikus zárai olyan szintű biztonságot nyújtanak Önnek, ami korábban elképzelhetetlen volt.


A Sargent & Greenleaf nem gyárt holmi hagyományos lakatokat, melyeket csak úgy a kerti kiskapura raknánk. Ezen lakatok, a legmagasabb biztonsági előírásoknak is megfelelnek, hisz fejlesztésük a katonaság számára indult meg. Képesek a legszélsőségesebb természeti viszonyoknak is ellenállni, erőszakos nyitásuk pedig órákat vehet igénybe, professzionális eszközökkel is. A Sargent & Greenleaf a világ legtöbb lakatot eladó cég címével is büszkélkedhet, megrendelői főként a katonai szervek, ahol a bunkerek, lőszerraktárak biztonságát hivatottak emelni.

 Sargent & Greenleaf 1857-ben mutatta be első kombinációs zárját Sargent mágneses bankzár név alatt. A zár annyira meggyőző volt, hogy az amerikai kincstár is ezt használta. A korai siker a kemény munkának, a találékonyságnak és a kézművességnek volt köszönhető. Ezek a tradíciók a mai napig is élnek, ezért is élvezheti a Sargent & Greenleaf a megbízhatóságból és párját ritkító szolgáltatásból adódó elismerést. A Group 2 minősítésű széfzáraktól kezdve egészen az értékmegörző zárakig a Sargent & Greenleaf érte el azt a színvonalat, amit a többiek 150 éve próbálnak követni.



 
 
 
 
 

Copyright © 2009-2010 Hubel Magyar-Belga Kft. Minden jog fenntartva.