Hubel Magyar-Belga Kft

Promóció

munkaállomások

álló, fekvő és mickro számítógépek
tempest kivitelben

 

monitorok

24" ig terjedő képátlójú,
LCD vagy LED tempest monitorok

 

notebookok

ultraerős, ugyanakkor pehelykönnyű
hordozható
tempest számítógépek

 

nyomtatók

lézer és tintasugaras nyomtatók
tempest kivitelben

projektorok

asztali és fali kivetítők
tempest kivitelben

 

sccannerek

nagyfelbontású síkágyas
tempest lapolvasók

 

szerverek

rack szerelhető vagy külházas,
tempest kiszolgálók

 

switchek

hálózati eszközök
tempest kiveitelben

 

rackek és tárolók

biztonságos tárolók
tempest a eszközöknek




A Hubel Magyar - Belga Kft. már több mint 6 éve látja el a világ legjelentősebb TEMPEST gyártóinak Magyarországi, kizárólagos képviseletét. A forgalmazott termékek felölelik a számítástechnika teljes vertikumát az asztai PC-től, a rugged notebook-on át a Rack szekrényekig. 2006-tól megkezdtük bizonyos TEMPEST termékek magyarországi gyártását is, hogy a termékek megfelelhessenek a nemzeti titokvédelemnek is.

 

HAMAROSAN MEGÉRKEZNEK 2016 LEGÚJABB TEMPEST ESZKÖZEI, MELYEK NEMCSAK A LEGMAGASABB BIZTONSÁGI KÖVETELMÉNYEKNEK FELELNEK MEG, DE A LETISZTULT FORMATERVEZÉSNEK ÉS A MINIMALISTA DESIGN-NAK KÖSZÖNHETŐEN, BÁRMELY TÜK HELYSÉGNEK DÍSZÉVÉ VÁLHAT.
A 2016 -ES SZÉRIA SZÁMOS ÚJÍTÁSAI KÖZZÉ TAROZIK A LEGMODERNEBB HARDVERFELSZERELTSÉG, A MAGASABB HATÁSFOKÚ SZELLŐZŐRENDSZER, KOMPAKTABB, HELYTAKARÉKOS KIALAKÍTÁS. MINDEMELLETT AZ IDEI ÉV TERMÉKEI, NEMCSAK HOGY MAGASABB HATÁSFOKKAL LÁTJÁK EL INFORMATIKAI FELADATOKAT, MINDEZT ENERGIATAKARÉKOS MÓDON…


 

 
CÉGÜNK RENDELKEZÜNK MINŐSÍTETT TERVEZŐI-,GYÁRTÓI-, EXPOR-IMPORT ÉS CERTIFICATION HOSSZABBÍTÁSI ÉS KÜLFÖLDI PARTNERÜNK ÁLTAL DEKLARÁLT HAZAI SZERVIZ ENGEDÉLYEKKEL A HOZZÁ SZÜKSÉGES TEMPEST MÉRŐ ESZKÖZÖKKEL, MÉRŐKABINNAL ÉS AZOKKAL A NEMZETKÖZI- ÉS NEMZETI OKMÁNYOKKAL, MELYEK A GYÁRTÁSHOZ ÉS MÉRÉSHEZ SZÜKSÉGESEK. VALAMENNYI MUNKATÁRSUNK „C” ÉS „B” NB. MINŐSÍTÉSSEL-, CÉGÜNK NEMZETI-, NATO-, AKKREDITÁCIÓVAL IS RENDELKEZIK.




 


 

 

MI IS AZ A TEMPEST?
A TEMPEST KEZDETBEN EGY VIZSGÁLAT FEDŐNEVE VOLT, AMELY SORÁN A KÜLÖNBÖZŐ ELEKTRONIKAI ADATFELDOLGOZÓ EGYSÉGEK KISUGÁRZÁSÁT ELEMEZTÉK. MEGÁLLAPÍTOTTÁK, HOGY MINDEN EGY ELEKTRONIKAI BERENDEZÉS KIBOCSÁT REZGÉSEKET, AMELYEKET ELFOGVA, ÉS KÜLÖNBÖZŐ ELJÁRÁSOKNAK ALÁVETVE, AZ ADATOK KINYERHETŐEK.

 
Megállapították, hogy a kisugárzás lehet akusztikus, elektromos vagy mágneses, és az adatok visszanyerhetősége miatt, fontos nemzetbiztonsági tényezőkén lett elkönyvelve ezen fizikai tény.(bizonyos rendszereknél akár fény kisugárzás is lehetséges)  A laboratóriumi tesztek bebizonyították, hogy a tökéletes információ védelmet, csak a fizikai közeg átalakítása, valamint a háttérzaj létrehozásával érhetik el. A vizsgálatok szerint, az e.g. hullámok sokszorosításával, minél több „fals” rezgésé mesterséges indukálásával már szinte lehetetlen az adatvisszafejtés, amennyiben ehhez pedig egy megfelelő árnyékoló környezet társul, a belső visszhang miatt lehetetlenné válik a dekódolás. Fontos tudnunk, hogy ez a jelenség nem sugárzás, hanem kisugárzás. Tehát az információáramlás, - a feldolgozás során az elektronikai vagy mechanikai berendezések által keltett hullámok.

A TEMPEST jelzést gyakran használják, illetve említik úgy hogy Kisugárzás Biztonság vagy Biztonságos Sugárzás. A TEMPEST kezdetét a 60’as és korai 70’ es évekre vezethetjük vissza, amikor is az NSA fedőnévként használta, a különböző elektronikai berendezések által kibocsátott jelek elfogására, és azokból való értelmezhető adatvisszafejtésre tett kísérleteire. Kezdetben ezek a távközlési berendezésekre irányultak, már azonban igen kiszélesedett ezen adatvédelmi technológia alkalmazása.

 

Cégünkről Szolgáltatásaink Elérhetőségek Partnereink Dokumentumok Árnyékolás technika Stanley Sargent & Greenleaf Rugged Tempest Detektor Aqeri termékek Spec. Szoftverek

 
Copyright © 2009-2010 Hubel Magyar-Belga Kft. Minden jog fenntartva.