Hubel Magyar-Belga Kft


NATO SDIP-27 LEVEL A / LEVEL B
és CE minősítéssel rendelkező
TEMPEST Scanner

MODULUS T-Scanner 8300


 

Tegye egyszerűbbé papíralapú dokumentumainak katalogizálását, vagy archiválja a legjobb minőségben a felhalmozódott analóg adatmennyiséget. A T-Scanner 8300-A segítségével akár 4800 dpi felbontásban digitalizálhatja dokumentumait, legyen szó akár hagyományos papíralapú médiáról, vagy akár fóliákról, diákról. A maximum 216 x 356 mm beolvasási méret, szinte minden igényt kielégítő érték, melyet akár lapadagoló segítségével is ütemezhetjük a készülék számára (a lapadagoló az alapkonfigurációnak nem része)

 

NATO SDIP-27 LEVEL A / LEVEL B
és CE minősítéssel rendelkező
TEMPEST
Scanner

MODULUS T-Scanner N9120


Az N9120-as egy nagy teljesítményű robosztus síkágyas lapolvasó. Napi 5000 oldalas kapacitása mellett, a percenként akár 100 oldalas digitalizálási képesség a felső kategóriás készülékek között is kiemelkedő teljesítménynek számít. Az akár A3 lapmérettel is megbirkózni képes készüléket 200 oldalas automata lapadagolóval látták el, mely segítségével a munkamenet könnyed és egyszerű. Amennyiben Önnek egy nagykapacitású, kiváló digitalizálási képességekkel bíró tempest lapolvasóra van szüksége, minden bizonnyal ez az Önnek megfelelő választás.

 

 

NATO SDIP-27 LEVEL A / LEVEL B
és CE minősítéssel rendelkező
TEMPEST Scanner

MODULUS T-Scanner 8270


 

A Modulus T-8270 TEMPEST szkenner egy perc alatt akár 25 oldalnyi dokumentum digitalizálására is képe. Egy gombnyomással az automatizált lapadagoló segítségével 50 oldalnyi dokumentumot tudunk szkennelni kiváló minőségbe, mindezt felügyelet nélkül. „Recognita” segítségével a dokumentumokat a szkennelés folyamata után egyszerűen szerkeszthetjük egy hagyományos szövegszerkesztő segítségével, vagy akár a hálózatba kötött nyomtatóra küldhetjük az adatokat.
 

 

NATO SDIP-27 LEVEL A / LEVEL B
és CE minősítéssel rendelkező
TEMPEST
Scanner

MODULUS T-Scanner 5590


A T-5590 egy nagysebeségű, felügyelet nélküli, duplex lapolvasásra képes síkágyas lapolvasó. Segítségével papíralapú dokumentumainkat egyszerűen digitalizálhatjuk, akár közvetlenül PDF formátumba. A készülék akár tökéletesen alkalmas képek digitalizálására, akár 2400 dpi optikai felbontásban, és 48 bites színmélységben. Viszonylag alacsony tömege és mérete miatt, tökéletes választás irodai felhasználásra, valamint minden olyan intézmény számára, ahol egy költségtakarékos lapolvasási megoldást kívánnak beszerezni.

 

 
Copyright © 2009-2010 Hubel Magyar-Belga Kft. Minden jog fenntartva.