Hubel Magyar-Belga Kft

Promóció
   

 
 
 
 
 
 
 
               
               
               


 
Aqeri 9310
PS/2 - Rack szerelhető
 Aqeri 93101
USB - Rack szerelhető

 Aqeri 93102
PS/2 - Rack szerelhető

 Aqeri 93103
PS/2 Rack szerelhető 
 
  
 
Az Aqeri 9310 zord környezetekben való használatra készített billentyűzet, mely 83 billentyűt és egy mutató eszközt tartalmaz. Helytakarékos, rackba helyezhető. A burkolat védelmet nyújt a por, korrózió és a maró elemek ellen. Alumíniumszerkezet az alacsony sugárzásért.  Védelem az ütések és rezgés ellen.


  
Az Aqeri 93101 egy sínnel ellátott rack szekrénybe szerelhető billentyűzet melyet  szélsőséges környezeti hatások elviselésére terveztek. A helytakarékossági tényező megoldásaként a mutatóeszközt és a billentyűzetet integrálták, így egy egységben helyezkednek el.

  
Az Aqeri 93102 egy a kategóriájának legkisebb billentyűzete, mely a védelmi követelményeket szem előtt tartva zord körülmények között is bármikor üzemkész. A méret lecsökkentésén felül, a készülékbe a pontmutatót is integrálták, így egy kompakt beviteli egységet kapunk. A termék a MIL minősítéseken felül CE minősítéssel is rendelkezik.




  
Az Aqeri 93103 egy különálló kis helyigényű billentyűzet, mely a kategóriához híván szintén zord körülmények közötti működésre alkottak. A Microsoft kompatibilis pontmutató eszközt ezen termékbe is ötvözték a 83 gombos Windows kompatibilis billentyűzettel.
Jellemzők:
83 gombos tapintható billentyűkkel
Integrált mutató eszköz
PS/2 interfész
 Jellemzők:
83 gombos tapintható billentyűkkel
USB intefész DB-9 konnektor
Rackba szerelhető
 Jellemzők:
83 billentyűzet tapintható billentyűkkel
Integrált mutató eszköz
PS/2 (DB-9) konnektor
 Jellemzők:
83 billentyűzet tapintható billentyűkkel
Integrált mutató eszköz
PS/2 interfész
 
 
 
CHERRY G84-4400
Ipari Billentyűzet
 Aqeri Express
Ipari Billentyűzet
    
 
 
 
A CHERRY G84-440 egy kompakt billentyűzet, integrált, jó minőségű Trackball-lal. Ezen beviteli eszköz mindössze 0,72 kg, mérete 37 x 13.9 x 2cm. A klaviatúrát többféle nyelvkiosztással, valamint több színben is tudjuk szállítani. (a gyártó leírása szerint, 134000 óra is eltelhet egy esetleges meghibásodás jelentkezéséig)
 Ez az Aqeri billentyűzet a szabadalmaztatott Spillseal (áttételes szigetelés) technológia alapján készült, melynek köszönhetően a beviteli egység NEMA4X és IP66 védelmi szabványoknak is megfelel. Ennek értelmében a készülék védett a külső por állagú, valamint a folyadék szennyezettség ellen. A termék teljes mértékben mosható, akár fertőtlenítő szerekkel lepermetezve, majd leöblítve tisztítható.

A billentyűzet 1,8 méter kábellel és alap kivitelben USB (type A) csatolófelülettel rendelkezik (tartozék a PS/2 adapter)

    
Jellemzők:
83(US) / 84(EU) gombos
Integrált trackball
kiemelkedő élettartam
     
 
Copyright © 2009-2010 Hubel Magyar-Belga Kft. Minden jog fenntartva.